Tadej Pogačar vinder i dårligt vejr

Italianas regnvejr og lave temperaturer kunne ikke forhindre Tadej Pogačar i at vinde 2024 Tour of Emilia. Siden Tadej Pogačar vandt UCI Road World Championships 2024, har alle hans Billigt Cykeltøjog udstyr haft regnbueelementer. Det mærker Tadej Pogačars ærkerival Remco Evenepoel mest, da de begge er verdensvindende ryttere.

Team Visma–Lease a Bike’s Jonas Vingegaard har allerede annonceret en sæsonpause, mens UAE Team Emirates’ Tadej Pogačar endnu ikke har afsluttet sin sæson. Hans præstation oversteg UAE Team Emirates forventninger, og han viste endda en dominerende præstation. I år har Tadej Pogačar vundet de fleste løb, han har deltaget i. Tadej Pogačar kan bedst lide at angribe på de stejle skråninger, og det gjorde han i Tour de France. Selvom Remco Evenepoel deltog i 2024 Tour of Emilia, valgte han at opgive at jagte Tadej Pogačar i den sene fase af løbet. Remco Evenepoel mærkede kulden fra den regnfulde dag, og han ville ikke have et styrt i regnen. Den eneste modstander, som Tadej Pogačar respekterede, var Matteo Jorgenson, som aldrig gav op med at ride. Matteo Jorgensons fysiske kondition kunne ikke overgå Tadej Pogačar, men han turde udfordre og prøve.

Så var det Tadej Pogačars personlige præstation, han blev ikke besejret af det dårlige vejr. Remco Evenepoel meddelte på forhånd sin tilbagetrækning fra konkurrencen, og Primož Roglič præsterede også middelmådigt i konkurrencen. Efter at Tadej Pogačar afsluttede sidste omgang, var hans UAE Team Emirates Cykeltrøjefuld af regn og sved. 2024 Tour of Emilia-mesteren tilhører Tadej Pogačar, som igen vandt løbet ved at køre alene.