Remco Evenepoel vinder Liège–Bastogne–Liège for to år i træk

Årets begivenhed har gjort fansene glade, og de vil ikke blive begrænset af for mange udflugter i 2023-sæsonen. Selvom Tour de France i juli endnu ikke er startet, har begivenhederne i de seneste måneder været meget spændende. Remco Evenepoel fra Soudal Quick-Step, som også vandt Liège–Bastogne–Liège for holdet, fejrede ved at kysse hans BørnCykeltøjefter løbet.

Soudal Quick-Step er et af de stærke hold i 2023-sæsonen, og kørerne deltager aktivt i dette års stævne. Det er bare, at Soudal Quick-Steps konkurrenter havde en brag. De mødte ikke kun Jumbo-Visma, men også UAE Team Emirates. Løbet Liège–Bastogne–Liège satte fansene i søgelyset for UAE Team Emirates' Tadej Pogačar og Soudal Quick-Steps Remco Evenepoel, begge kørere, der har vundet begivenheden. Tadej Pogačar vandt Liège-Bastogne-Liège-mesterskabet i 2021-sæsonen, og Remco Evenepoel vandt mesterskabet i 2022-sæsonen. I år er den 109. Liège–Bastogne–Liège, og den mest udfordrende del af konkurrencen er de 11 klatreetaper. Et utilsigtet biluheld under løbet ændrede imidlertid løbets forløb og spændingen ved at vinde mesterskabet fuldstændigt.

Tadej Pogačar fra UAE Team Emirates og Mikkel Frølich Honoré fra EF Education-EasyPost led begge førtidspensionering på grund af ulykker. Tadej Pogačar fik en brækket hånd i ulykken, og han missede mesterskabet og vil gå glip af andre konkurrencer på grund af en skade. Remco Evenepoel, der endelig vandt mesterskabets solo, blev fansenes opmærksomhed, og hans Soudal Quick-Step-Billigt Cykeltøjvar allerede fuld af sved. Remco Evenepoel, der vandt Liège-Bastogne-Liège-mesterskabet i to på hinanden følgende år, var så glad, at han endda glemte sin udmattelse i spillet.